Рівненщина: молодик стріляв у правоохоронців (Фото)

Сьогодні вночі в Дубно на вулиці Підборці люди почули постріли. На місце прибули правоохоронці.

15.05.2017 09:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Проте, коли поліцейські прибули до вказаного будинку, звідки і лунали постріли, там їх зустрів непривітний господар. 23-річний молодик наставив на поліцейський пістолет. Останні, швидко закрили вхідні двері та не давали вийти зловмиснику. Хлопець в той час почав стріляти з вікна. На щастя, ніхто не постраждав. А зловмисника після того затримали. 

За фактом опору працівникам правоохоронного органу під час виконання службових обов'язків слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання за її санкцією – дворічне ув’язнення. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні.

Читайте також

Прокурор, який розстріляв батька та його дружину, здався

23-річний мешканець Дубна — раніше судимий за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Наразі він перебуває під адміністративним наглядом, однак протягом останнього року дев’ять разів порушував його вимоги.

До того ж з’ясувалося, що дубенчанин уже не вперше скоює подібні злочини. У лютому слідчі направили на розгляд суду три кримінальні провадження по обвинуваченню його у двох аналогічних порушеннях та спричиненні тілесних ушкоджень поліцейському.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews