На останній дзвоник до чемпіонів завітав голова обласної ради

26.05.2017 23:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На свято останнього дзвоника в КЗ «Костопільський обласний ліцей-інтернат II-III ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради сьогодні завітав голова обласної ради Микола Драганчук.

null

Пишаюся результатами, які ви демонструєте на рівні області, на чемпіонатах Європи, світу, – звернувся він до вихованців ліцею. – Водночас хотів би подякувати тренерам, вчителям, які вкладають в учнів свої душу, знання і талант. Надзвичайно приємно відзначити, що Костопільський обласний ліцей-інтернат II-III ступенів фізичної культури і спорту посідає третє місце в рейтингу серед подібних профільних закладів в Україні.

Читайте також

Свято останнього дзвоника в м.Рівне

Варто нагадати, що у 2016 році учні ліцею здобули 166 спортивних медалей. Кращим ліцеїстам та їхнім тренерам голова обласної ради вручив відзнаки. А випускникам побажав щасливої долі та подальших високих досягнень.

– Принагідно хочу побажати успіху вихованцям відділення греко-римської боротьби, які в липні братимуть участь у чемпіонаті Європи та іншим спортсменам, які готуються до змагань. Впевнений, що й надалі ви успішно реалізовуватимете заплановане. Адже рівень знань та підготовки підтверджує, що для здійснення мрій є всі передумови, – додав Микола Драганчук.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews