На Рівненщині утворилися нові об’єднані територіальні громади

06.06.2017 12:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Минулого тижня висловила згоду на об'єднання з Клеванем Оржівська селищна рада. Цьому рішенню передувало опитування мешканців Оржева. 80 відсотків оржівців підтримали ініціативу про створення ОТГ Клевань, Оржів та Жобрин з центром в Клевані. Далі такі ж рішення повинні прийняти ради смт Оржів та с. Жобрин. Лише після цього буде поданий на подальше узгодження повний пакет документів.

А на території Сарненського району вже скоро з’явиться ще одна об’єднана територіальна громада – Немовицька, з центром у с. Немовичі. Такі зміни до перспективного плану підтримали депутати Рівненської обласної ради.

До Немовицької громади мають увійти також Зносицька та Тинненська сільські ради. Відповідні громадські слухання у селах вже провели та отримали позитивні голосування на сесіях відповідних сільських рад. Тепер громада очікуватиме підтвердження та погодження Рівненської обласної державної адміністраці й лише потому ЦВК призначатиме подальшу дату виборів  в ОТГ.
Про це повідомила консультант з медіа-комунікацій Проекту ПУЛЬС Олена Семенович (Ковтунець).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews