В АТО загинув рівнянин Тарас Белоцький

09.06.2017 17:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Рівне знову в траурі. Загинув ще один наш захисник. Гіркий парадокс долі, але Тарас Белоцький загинув на Луганщині у день свого народження – 6 червня. Бог відвів йому рівно 38 років життя.

В мирному житті він був фінансистом, працівником Головного управління статистики у Рівненській області.

Колеги Тараса Миколайовича висловили на сайті Головного управління статистики у Рівненській області сум з приводу загибелі колеги та оприлюднили його коротку біографію.

Тарас Белоцький – рівнянин, випускник ЗОШ №18. У 1998 році закінчив Рівненський державний автотранспортний технікум за спеціальністю «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів», у 2003 році – Міжнародний університет «Рівненський економіко-гуманітарний інститут» за спеціальністю «Фінанси».

В Головному управлінні статистики у Рівненській області працював на посаді головного спеціаліста-економіста відділу фінансово-економічного забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності.

Був мобілізований до лав ЗСУ і брав участь в бойових діях на території Донецької та Луганської областей з 31 липня 2015 по квітень 2016 року. Проте побувши кілька місяців у Рівному, вирішив продовжити службу за контрактом, який підписав у жовтні 2016 року.

Як повідомив Радіо Трек в.о. військового комісара Рівного Олександр Мірошник, тіло загиблого доставлять додому до батьків Тараса Белоцького за адресою вулиця Відінська, 17 (в районі кафе Орлан) завтра об 11 годині додому.

Похорон о 15-й годині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews