Мешканці Рівненщини можуть подавати заяви на шлюб онлайн

12.06.2017 12:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Мешканцям Рівненщини пропонують подавати заяви до відділів ДРАЦСу через Інтернет.

Подавати заяву або звернення до всіх відділів ДРАЦСу потрібно через офіційний веб-портал Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Так можна подати онлайн заяви про державну реєстрацію шлюбу та  державну реєстрацію розірвання шлюбу, про державну реєстрацію зміни імені, про внесення змін до актового запису цивільного стану, їх поновлення та анулювання, про повторну видачу свідоцтв та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, або звернення щодо їх формування. Також є можливість записатись на прийом до відділу або задати питання працівнику відділу.

Заяви обов'язково повинні містити електронний цифровий підпис фізичної особи або бути підписаними під час особистого звернення до відділу  державної реєстрації актів цивільного стану.

Також через офіційний веб-портал можна сплатити державне мито за послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, плату за послугу щодо видачі витягу з  Державного реєстру актів цивільного стану громадян, оплатити платні послуги, які надаються відділами ДРАЦС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews