На Рівненщині з візитом побував Генеральний консул Павел Пешек

12.06.2017 17:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анна Лимич

Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Павел Пешек разом із консулом Ігорем Шедою 9 червня у здійснив черговий офіційний візит до Рівненської області.

В ході візиту відбулася зустріч з керівництвом м. Здолбунів, зокрема з мером Ігорем Ольшевським і головою Здолбунівської районної ради Олегом Дацюком.

null
Під час зустрічі в Здолбунівській гімназії

Почесні гості побували в гімназії м. Здолбунів, в с. Гільча, відвідали на території Урвенської сільської ради пам’ятник чехам, полякам і українцям, заїхали в смт Квасилів Рівненського району.

null

Програму візиту почесних гостей організували члени місцевої чеської громади завуч Здолбунівської  ЗОШ №5 Олена Ярмолюк і підприємець Олександр Степанов.
 
null
У Квасилові

Метою візиту було ознайомлення з історією краю, пов’язаною з перебуванням чехів на Волині, встановлення робочих контактів з керівництвом Здолбунівського району та обговорення можливостей співпраці з місцевими установами в економічній, культурній, освітній та інших сферах. В ході зустрічей були обговорені можливі спільні проекти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews