Валентин Наливайченко: «У владі мають бути добровольці…»

27.06.2017 19:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Проблема нашої країни в тому, що біля керма правління країною – не патріоти, а здебільшого ті, хто свідомо йшов до влади, щоб використовувати владні повноваження в своїх приватних корисливих цілях.

На думку лідера громадсько-політичного руху "Справедливість" Валентина Наливайченка, у владі мають бути патріоти. І такі люди в нашій державі є. Це ті, хто не задумуючись, коли Україна опинилася в небезпеці, добровільно стали у перших рядах на захист своєї Вітчизни.

– Добровольці мають бути у владі, а не бути об'єктом знущань з боку влади і чиновників, – переконаний Валентин Наливайченко. Таку заяву він зробив, перебуваючи з візитом у Дніпрі.

За його словами, влада всіляко перешкоджає залученню добровольців до управління країною тому, що боїться.

– Вони панічно бояться не лише допустити до державотворення набагато моральніших і чесніших за себе, але і втратити контроль за фінансовими потоками.

На переконання Наливайченка, добровольці мали б зайняти ключові позиції, передусім, в Генштабі та Міноборони, структурах, які опікуються питаннями соціального, медичного і правового статусу воїнів.

– Досить займатися балачками – візьміть за зразок хорватську модель опіки за героями Вітчизняної війни 1991-1995 рр. Хорватський досвід ще два роки тому фахівцями нашого руху був опрацьований і запропонований до використання, – закликав він владу.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews