На Рівненщині молодь організувала в Клеванському замку толоку

01.07.2017 20:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вочевидь клеванці вирішили подбати про туристичну привабливість свого містечка. Про толоку на День Конституції повідомив радник голови Рівненської ОДА Сергій Мініч.

null
Фото Facebook

За його словами мешканці містечка підтримали ініціативу Клеванської селищної ради та громадської організації Центр ініціатив "Віадук" і долучилися до толоки. Словом, прибирали замок князів Чарторийських, який, до речі, входить до числа ста чудесних замків, палаців та фортець України. А був захаращений так, що й ступити страшно.

null

Проте поприбирали як могли: хащі повирубували, траву покосили, сміття вивезли. А вже питання, як облаштувати історичну споруду й довкілля навколо неї так, щоб сюди можна було привозити туристів і вони хотіли сюди їхати, як не вирішить область, то хіба вирішить об’єднана територіальна громада.

null

Саме цей замок (разом з Тунелем кохання) і може стати тим забутим клондайком, на якому Клевань стане туристично привабливим і зможе заробляти гроші.

null


Читайте також

Поїдьте в подорож до Клеваня

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews