Рабінович пояснив чому націоналізація Приватбанку – афера

12.07.2017 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович вимагає створити спеціальну слідчу комісію Верховної Ради для розгляду ситуації з рефінансуванням «ПриватБанку».

Парламентарій подав проект постанови про створення тимчасової комісії з розслідування фактів розкрадання державного майна і майна вкладників «ПриватБанку».

Вадим Рабінович пропонує включити в комісію 11 осіб, по представнику від кожної фракції і групи парламенту і позафракційних народних депутатів.

Таке звернення політик відправив на ім’я всіх лідерів фракцій з проханням дати відповідь у п’ятиденний термін.

«На кожного з нас, платників податків, сьогодні накидають фінансове зобов’язання: закрити “дірки” в націоналізованому банку. З урахуванням, що нас залишилося вже не 42 мільйони громадян і перепис давно не проводиться, кожен житель України повинен буде сплатити до бюджету майже 7 тисяч гривень », – підрахував лідер партії« За життя ».

Політик нагадує, що зовсім недавно голова правління НБУ Валерія Гонтарєва називала його «прекрасним і прибутковим банком, що його націоналізація піде на користь, держава його продасть і отримає прибуток».

«В результаті Гонтарева за наш з вами рахунок покотила в довготривалу відпустку, Нацбанк під керівництвом її спільниці Рожкової продовжує свою політику знищення національної фінансової та банківської системи, а нам, платникам податків, кажуть: банк зазнає збитків – і його треба рефінансувати. Так, може, нам треба повернути банк назад? Це якась багатомільярдна афера. У всьому цьому повинна розібратися парламентська комісія. Саме тому я ініціював її створення », – пояснив Вадим Рабінович у своєму коментарі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews