Українські кінематографісти знімають фільм про реального героя АТО

24.07.2017 13:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Українські кінематографісти працюють над кінопроектом «За Україну, за її волю!», що присвячується пам’яті загиблих на сході України українських патріотів. Розпочато зйомку першого художнього й фільму про справжнього героя АТО, прототипом якого є загиблий у 2016 році Роман Матвієць з м. Хмельницький. Сюжет фільму побудований на реальних подіях.

null
Фото ФБ

– Працюючи в Хмельницькому доля звела мене з вдовою бійця, героїчно загиблого в 2016 році. Я не зміг пережити в собі історію цієї сім'ї, і прийняв рішення поділитися з усією Україною драмою, яка жива, яка стала частиною мого болю, від якої я не зміг просто піти. Я хочу передати всім це почуття гордості, гордості крізь материнську любов і жіночу силу, але головне – крізь самопожертву чоловіка і батька. Героя сьогодення. Турботливий син, люблячий чоловік, зразковий батько. Але, він – захисник своєї держави. Та коли на рідну землю прийде ворог, він залишить почуття в оселі та стане на захисті своєї мрії, – розповідає про задум автор та генеральний продюсер проекту, перший заступник голови Союзу Молодих Кінематографістів України (СМКУ Олександр Пушкін.

Поняття «герой» в сучасному світі все більше знецінюється і стає «жовтим». На думку тих, хто працює над цим дуже потрібним українцям фільмом, «герой» — це людина, яка здійснює безпрецедентний вчинок за хоробрістю й мужністю. Саме такій людині – і присвячується проект "За Україну, за її волю!".

null

Продюсерський центр «Ґармата» та Союз Молодих Кінематографістів України потребує коштів на зйомки цього фільму й звертається до всіх громадян України вкласти свою лепту в цю потрібну для нас усіх мистецьку річ.

На разі оголошено збір коштів на зйомку фільму. Внесок кожного з нас може вирішити долю цього проекту.

– Збір коштів буде тривати лише декілька місяців, тому обов’язково переходь за посиланням та підтримуй наш проект матеріально на краудфандінговій платформі Na-Starte, а в обмін на твій внесок ми подаруємо тобі цінні винагороди від нашого проекту – йдеться на сторінці у ФБ проекту «За Україну, за її волю!».

Не можуть не вражати і подані тут промовисті фото кадри з майбутнього кінофільму, який може стати євшан-зіллям, як для нас, ще й досі непробуджених українців, так і потрясти світ. Фільм має вийти на світовий рівень і явити світові правду про те, який ми є народ! І успіх у наших руках!

http://na-starte.com/…/1234/e3293cbabd88d55d57ae17ca56e3638…

http://na-starte.com/project/khudozhniy-film-nikhto-krim-nas


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews