В ДТП біля Рівного постраждала дитина (Фото)

26.07.2017 23:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася 25 липня близько 16-ї години на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Колоденка.

63-річний водій «Ford Transit Connect», житель села Корнин, рухаючись зі сторони Рівного в напрямку «Київ-Чоп», на перехресті у селі Колоденка не врахував дорожньої обстановки, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ-2115» під керуванням 51-річного жителя Закарпатської області.

null
 Фото Ніні Скиби

Внаслідок ДТП обох водіїв доставили в Рівненську обласну клінічну лікарню. Житель Рівненського району отримав скальповану рану руки, а мешканець Закарпатської області — травму живота. Перелом плечової кістки отримала і одинадцятирічна пасажирка «ВАЗ-2115», жителька Закарпаття. Усіх трьох після надання медичної допомоги відпустили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews