У Рівному колишні військовослужбовці вимагають адекватної пенсії та житла

26.07.2017 23:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Біля Рівненської облдержадміністрації та облради організували мітинг колишні військовослужбовці. Вони вимагають у місцевої влади звернутися до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, аби усунути диспропорції у грошовому та пенсійному забезпеченні військових.

Крім того, ветерани просять утворити робочу групу із представників органів державної влади, профспілкових і громадських об’єднань щодо вирішення шляхів удосконалення структури грошового забезпечення військових. А також вважають, що має бути створена та діяти державна програма забезпечення житлом діючих і звільнених в запас та у відставку військовослужбовців та учасників АТО.

З військовими поспілкувався перший заступник голови ОДА Юрій Приварський, який зазначив, що відповідне звернення з вимогами пенсіонерів Рівненська ОДА направить до столиці. Після отримання відповіді заявники будуть поінформовані.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews