У трійці кращих – Радивилівський, Сарненський і Зарічненський райони

В аутсайдерах місто атомників – Вараш

29.07.2017 23:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Днями в Рівненській ОДА оприлюднили рейтинг соціально-економічного розвитку районів та міст Рівненщини за І півріччя цього року. Серед найкращих районів Радивилівський, Сарненський і Зарічненський. Відзначили особливий прогрес Зарічненської райдержадміністрації, яка за три місяці перемістилася вгору по таблиці на 11 позицій, а також Березнівської РДА, де показники зросли на 8 позицій.

До регіонів, які за соціально-економічним розвитком опинилися внизу шкали, віднесли м. Дубно та райони Корецький та Демидівський. Повним аутсайдером рейтингу є місто Вараш.

Які зауваження висловлені районам та міста, яким слід підтягнути свої показники? Їх отримали і Дубровицький та Костопільський райони, де заповільно реконструюють котельні та не поспішають із заміною котлів. До переліку збиткових підприємств із економічно необґрунтованими тарифами потрапили: Вараське (Кузнецовське) міське комунальне підприємство, КП «Клесівводоканал», КП «Рокитневодоканал», КП «Екосервіс» місто Сарни, а також Томашгородське виробниче управління житлово-комунального господарства.

Щодо Вараша, то в місті атомників одні з найгірших розрахунки за комунпослуги та недостатній рівень підготовки до зими шкіл, садочків та мед закладів, а також виконання капітального ремонту вулиць і доріг. У місті привели до ладу лише третину теплових мереж, а ще низький рівень забезпечення будинків приладами обліку тепла, інформує прес-служба ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews