Рабінович заявив, що в Раді “Опоблок” голосує синхронно з БПП і НФ

Мова йде про голосування за новий закон про Конституційний суд

03.08.2017 15:30   Джерело: Терноград
Опубліковано : Новини Рівненщини

Народний депутат Вадим Рабінович заявив, що в Раді фракція “Опозиційного блоку” голосує синхронно з “Блоком Петра Порошенка” і “Народним фронтом”, пише “РБК-Україна“.

Мова йде про голосування за новий закон про Конституційний суд, який нещодавно було прийнято 245-ма голосами і тут же підписано президентом. Рабінович стверджує, що таким чином президент отримав нові важелі управління країною.

“Все просто: вирішальні 25 голосів для винесення цього трагічного рішення дав “Опозиційний блок”. Усього підтримали закон 245 депутатів – без 25 голосів “опоблоківців” прийняття рішення було б неможливим”, – переконаний політик. При цьому Рабінович заявляє, що утворилася нова “широка коаліція” у складі БПП, “Народного фронту” та “Опоблоку”. На думку депутата, це було зроблено керівництвом фракції ОБ, щоб “відмазати” двох депутатів від кримінальних справ. Рабінович також натякає й на те, що фракція “Опоблоку” отримала за це і гроші, що є вже фактом політичної корупції. За його словами, в Раді ходять чутки, що мова йде про суму в 10 млн дол. США.

“Багато хто не розуміє, але насправді це не просто факт політичної корупції, а зрада своїх виборців, які не давали права “Опоблоку” підтримувати владу заради наживи або щоб уникнути в’язниці для своїх депутатів, це справжня трагедія для української політики”, – переконаний Рабінович.

На думку парламентарія, “це вдарить і по самих зрадниках”. “У фракції (“Опозиційний блок”) є і порядні люди, але соромно, що командують здачею голосів саме такі політичні сліпці”, — заявив парламентарій.

“Виборці це бачать і розуміють — і віддадуть належне “Опоблоку” на виборах. Впевнений, політичну корупцію треба викорінювати шляхом позачергових виборів – у Раді немає коаліції, а країна не може бути заручником кримінальних справ або зажерливих апетитів “Опоблоку” в Раді! Такий парламент треба розганяти!” — резюмував Вадим Рабінович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терноград