У Рівному поліцейські відзначали своє друге день народження серед людей

05.08.2017 10:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Незважаючи на спеку, 3-го серпня в Рівному на Майдані Незалежності зібрався весь цвіт рівненської поліції: працівники груп швидкого реагування патрульної поліції, кінологи, вибухотехніки, працівники Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, служба охорони та сервісний центр – та влаштували для мешканців міста справжнє свято.

null
 

Особливо свято припало до вподоби дітлахам, бо вони могли спробувати поміряти поліцейські обладунки, потримати в руках зброю, щось сказати по поліцейському зв'язку, сісти за руль поліцейської машини чи мотоцикла, погладити поліцейського пса, який був із малюками навдивовижу спокійний і лагідний. І зробити з поліцейськими фото на пам’ять. Ще переконатися, що нові поліцейські – гарні, розумні та ввічливі люди.

null
 

У такий спосіб поліцейські формують свій новий образ. Формують вони, щоправда, більше за тією роботою, яку присягнули виконувати гідно, як належить.

null

А вона важка й складна. Бо доводиться мати справу не з доброзичливими людьми, а з порушниками закону, приборкуючи злобу й лють, вислуховуючи брудну нецензурщину.

null

Може отакі акції, як на цих світлинах, хтось назве й піаром, проте вони дуже потрібні нам усім. Потрібні, щоби стерти у свідомості образ колишньої міліції, яка завжди була каральним органом, зневажала громадянина.

null

Вони потрібні, щоб сформувався у нас новий образ поліції, до якої без страху можна запросто в будь-якому випадку звернутися за поміччю й порадою. І ми маємо сприяти їм такими бути, допомагаючи цій молодій поліції своєю небайдужістю, співучастю, порадами, щоб мали вони за честь і хотіли служити своєму народові – нам усім – вірою і правдою.

null
null

Фото надане відділом комунікації поліції в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews