7 серпня на землян очікує місячне затемнення

05.08.2017 23:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

 

Місячне затемнення 7 серпня зможуть побачити жителі Австралії, Африки, Азії, Європи та навіть Антарктиди. А невдовзі, 21 серпня, відбудеться ще одне затемнення – сонячне, причому, найдовше в історії США.

Здавна і дотепер затемнення викликають у багатьох людей відчуття тривоги та занепокоєння. Для давніх людей це явище було загадкою, що зумовило появу безлічі міфів і легенд. Наприклад, давні хети пояснювали затемнення падінням світил із неба, а в'єти зустріччю небесних сестер Сонця і Місяця. Непоодинокі міфи і про чудовиськ або драконів, які ковтають світила. До того ж затемнення вважалось провісником біди, тому затемнень боялись.

Однак, астрологи запевняють, що списувати з рахунків вплив Сонця та Місяця не варто. До того ж місячні затемнення традиційно припадають на повню, підсилюючи і так значний її вплив на людей, причому, за три дні до та за три дні після природнього явища.

Традиційно сонячні затемнення – період загадування бажань, а місячні затемнення – це час для "відрізання" зайвого. Тому, за рекомендаціями астрологів, варто попрацювати з космічними енергіями.

Фахівці астрології стверджують, що кілька днів до і після місячного затемнення будуть переважно неспокійними, напруженими, можливо, навіть, конфліктними. Проте, варто пам'ятати, що всесвіт обов'язково подарує вам нових людей і нові зв'язки.

В день місячного затемнення не рекомендують починати нових важливих справ, а натомість зайнятися тим, що вам подобається. Іншими словами, місячне затемнення 7 серпня – це час для відпочинку й переосмислення.

За матеріалами https://tsn.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews