На Рівненщині дитяче літо в розпалі

07.08.2017 19:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

31 840 дітей області, а це майже 20 % від загальної кількості дітей шкільного віку, вже оздоровлено в цьому році. Про це повідомляють в управлінні у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

409 дітей протягом лютого-липня були направлені на відпочинок до «Молодої гвардії» та «Артеку». Це діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

39 дітей-інвалідів за кошти обласного бюджету оздоровилися в санаторії «Барвінок» Тернопільської області.

Крім того, дитячі заклади оздоровлення та відпочинку області за рахунок бюджетів Рівненської, Луганської областей та міста Рівне прийняли 112 школярів з Луганщини та 33 – з Донеччини. І ця традиція буде продовжена: у серпні дитячі табори на Рівненщині відвідають ще 120 дітей зі Сходу.

Чотири групи соціально незахищених дітей поїхали на літні канікули за кордон. Зокрема, 70 дітлахів направили гостювати до Франції, 13 –до Німеччини. Діти проживають у сім’ях, де для них організовують програму розваг.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews