8-го серпня у Рівному двадцятирічна мама народила три донечки

А 9-го вже тримала на руках їхні свідоцтва про народження

09.08.2017 23:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Зразу три дочки народила Анастасія Трофимчук, уродженка села Білоберіжжя, Дубенського району. Імена для донечок з чоловіком Юрієм обрали ще під час вагітності, тож уже сьогодні прямо у пологовому відділенні щасливе подружжя Трофимчуків отримало на Ніку, Кіру та Анастасію їхні перші документи.

null
Фото прес-служба юстиції

Їх вручили в урочистій атмосфері тут-таки, в перинатальному центрі. Вручала свідоцтва особисто начальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило. Вона зізнається, що це вперше від початку пілотного проекту Міністерства юстиції у Рівному випала така нагода вручали свідоцтва про народження зразу трійні.

– З власного досвіду знаю, що мамі з перших хвилин життя малят не можна залишити їх ні на хвилину. До того ж і татові, який нині служить в АТО, ніколи ходити по державним установам. Відтак з перинатального центру додому малеча поїде уже зі своїми першими документами. А батьки зможуть увесь свій час присвятити турботі про донечок, – наголошує начальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило.

null
Фото прес-служба юстиції

– Це дуже зручно, що можна отримати свідоцтво про народження дитини прямо у палаті, і для цього нікуди не потрібно йти. Для молодих мам така послуга зручна і потрібна, – поділилась думками Анастасія Трофимчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews