На Рівненщині судитимуть чоловіка за вбивство вагітної дружини

10.08.2017 10:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На Рівненському Поліссі судитимуть чоловіка, від побоїв якого померла вагітна дружина. 32-річна жінка з села Томашгород Рокитнівського району перебувала на сьомому місяці вагітності, пише Північ-інфо. 

Справу розглядатимуть у Рокитнівському районному суді. Чоловіку загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Наразі він, як головний винуватець, перебуває слідчому ізоляторі, про що повідомив начальник Рокитнівського відділу місцевої прокуратури Тарас Куліш.

Нагадаємо передісторію нещасливого подружжя. Як розповідає Північ-Інфо, пара проживала разом шість років. Слідчі з’ясували, що того злощасного вечора чоловік пішов шукати свою вагітну жінку до знайомих, де після застілля вона спала. Дорогою подружжя сварилося. Розлючений чоловік завдав жінці кілька ударів. Вочевидь сварка продовжувалася ще й і вдома. Деталі з’ясовуватиме суд.

null
Фото ГУНП Рівненщини

А вранці чоловік дарма тормошив жінку, щоб вона прокидалася: вона була в агонії. Злякався – викликав швидку. Проте реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги результатів не дали, інформує прес-служба ГУНП Рівненщини. Висновки судово-медичної експертизи засвідчують, що молода жінка померла внаслідок мозкової коми та внутрішньочерепного крововиливу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews