На Рівненщині взялися за реконструкцію будівель під дитячі садки

15.08.2017 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На Кореччині нежитлове приміщення у селі Новий Корець перебудовують під дитячий заклад. Будівля – двоповерхова. Тут будуть розташовані дві групи на 40 дітей, актова зала, харчоблок. Про це повідомила Рівненська ОДА.

У селі потреба у навчальному закладі нагальна. Адже загальна кількість дітей у Новокорецькій сільській раді складає 128.

Нині будівельники продовжують внутрішні роботи у приміщенні. Так, працівники фарбують уже прошпакльовані стіни, планують незабаром в облицьовані санвузли закупити техніку.

Проведене у приміщенні й опалення. Тепло подаватиме збудована котельня.

Будівлю дошкільного закладу утеплили, поставили енергозберігаючі вікна та пофарбували фасад. Відкриття новокорецького садочка заплановане на осінь.

Загальна кошторисна вартість проекту становить понад 7,6 мільйонів гривень. Цьогорічне фінансування з ДФРР складає близько 2,7 мільйони, з місцевих бюджетів – майже 2 мільйони гривень.

Подібна реконструкція дошкільних закладів й у Рокитнівському районі. Зокрема, за державні кошти ремонтують покрівлі у навчальних закладах «Дзвіночок» у Кисоричах, «Барвінок» у Карпилівці, «Сонечко» у Масевичах.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews