Управління охорони здоров′я прозвітувало про реформу

17.08.2017 11:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
З першого липня 2017 року, відповідно до планів перспективного розвитку сімейної медицини, відбулась реорганізація  в лікувально-профілактичних закладах міста Рівного.
 
Відтак, у ході реформування до КЗ "Центру ПМСД "Центральний", що розташований за адресою вул. Драгоманова, 7, приєдналось для медичного обслуговування дитяче населення, що попередньо було закріплене за дитячою поліклінікою № 1 Міської дитячої лікарні м. Рівне, вул. Чорновола, 72, а також доросле населення, яке обслуговувалось поліклінікою № 1 Центральної міської лікарі м. Рівне, вул. М. Карнаухова, 25-а.
 
Відповідно, до штатного розпису даного закладу долучилися лікарі-педіатри, дільничні лікарі-терапевти та сімейні лікарі.
 
Крім того, до КЗ "Центру ПМСД "Північний", що розташований на вул.Фабрична, 10, приєднано дитяче населення, що обслуговувалось поліклінікою № 3 Дитячої міської лікарні м. Рівне, вул. Грушевського, 11, та в штатному розписі медичної установи зареєстровано штатні одиниці лікарів-педіатрів.
 
Фактично, з 01.07.2017 р. в ході реформування відбулось перепідпорядкування структурних підрозділів лікувальних установ міста. З метою доступності до медичного забезпечення, станом на 15.08.2017 року, фізичної зміни по адресі обслуговування населення не відбулось.
 
За матеріалами МОЗ України в Рівненській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews