Рівненські рятувальники святкували в смт. Оржів (Фото)

22.08.2017 06:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

20 серпня на території смт. Оржів відбулися заходи щодо святкування 440-ї річниці заснування селища. Дорослим та дітлахам рятувальники влаштували виставку пожежної техніки й обладнання.

У ході заходу працівники ДСНС показали дітям пожежні автомобілі, захисне спорядження рятувальників, пожежно-технічне озброєння для гасіння пожеж і порятунку людей, а також розповіли, у яких випадках яке спорядження використовується. Малюки охоче фотографувались поруч з сучасними потужними пожежними автомобілями, мали змогу посидіти в кабіні пожежного автомобіля і роздивитись костюми, в яких працюють вогнеборці.

Найбільше всіх вразили різні види муляжів боєприпасів: міни, снаряди, бомби, кулі, котрі піротехніки ДСНС досить часто вилучають із землі.

Рятувальники звернули увагу дітей на необхідності дотримання правил безпечної поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, щоб уникнути непередбачуваних наслідків, а також розповіли, до яких наслідків може призвести порушення відповідних правил безпеки. Бійці ДСНС детально розповідали дітям про свою працю та відповідали на їхні численні запитання.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews