У Гощанській лікарні оновили відділення анестезіології

25.08.2017 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

На Рівненщині у Гощанській районній лікарні урочисто відкрили оновлене відділення анестезіології та інтенсивної терапії. 

Зокрема, збільшилась кількість приміщень, облаштували комфортні палати для пацієнтів. У відділенні змонтували підвісну стелю, замінили двері та вікна, а палати і коридор виклали плиткою. Також придбали нову сантехніку та енергозберігаючі світильники, а палати обладнали для подачі кисню.

У відділенні функціонуватимуть реанімаційна зала, сучасні палати інтенсивної терапії для дітей та дорослих, а також експрес-лабораторія та палата-ізолятор.

Нині відділення вже готове приймати пацієнтів. Під час урочистого відкриття голова Гощанської РДА Юрій Ковальчук подякував усім, хто долучився до створення максимально зручних умов, як для пацієнтів, так і лікарів.

Сучасний ремонт здійснено за кошти районного бюджету, субвенцій з бюджетів громад, сільських та селищної рад, а також спонсорській допомозі.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews