«ТІК» поділив рівнян на два табори

28.08.2017 13:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Після гучного святкування Дня міста рівняни активно діляться враженнями від святкових заходів у соціальних мережах. Найбільше емоцій викликав виступ українського гурту «ТІК», на який міська влада виділила 200 тисяч гривень.

Думки щодо концерту та витрачених коштів розходяться. Хтось у захваті, а деякі обурено критикують гурт, міську владу та нетверезих фанатів.

«Людей і правда прийшло багато, але щоб концерт якийсь особливий був, то не сказала б. Так собі (я до закінчення і не була, бо набридло. Не варте воно таких грошей, як за них заплавчено» - пише Світлана Федас.

Михайло Ворончук вважає: «Якби 0.5 перед цим випити - то пішло б )) А так шось не дуже».

«А нам сподобалось. Зі мною були діти, які дочекались і набрались гарних емоцій. Не на все потрібен алкоголь», - переконує Валентина Романюк.

«І нам сподобалось. Потрібно отримувати насолоду від того, що маємо, бо життя таке не передбачуване!!!», - пише Світлана Добринська.

"Знаєте, то немає ніяких концертів - погана міська влада, економить гроші, а якщо є – ой дарма, багато грошей витратили. От такі ми", - висловився рівнянин Дмитро Дякевич.

На це все залишив свій коментар і начальник міського управління культури і туризму Рівного Тарас Максименко: «А тисячам рівнян сподобалося. І після концерту ще хвилин 30 не хотіли розходитись».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews