Рівнян запрошують на щорічний екофестиваль «ЗЕЛО»

28.08.2017 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

9-10 вересня у Рівному відбудеться щорічний волонтерський екофестиваль «ЗЕЛО». Учасники фесту - громадські ініціативи, спікери, майстри та соціально відповідальні підприємці, поділяться своїм баченням життя у стилі «Еко».

Однією з родзинок цьогорічного екофесту стане місце його проведення - Рівненський обласний краєзнавчий музей, який має багату історію підтримки зелених ініціатив. Зокрема, у свій час із його стін почав свій розвиток Рівненський зоопарк - один із семи великих зоопарків України.

Як завжди, усі майстер-класи, лекції та зустрічі, організовані волонтерами «ЗЕЛО» є безкоштовними. До уваги відвідувачів цього року два дні спілкування з цікавими людьми на теми від арт терапії та здорового харчування до туризму, активного відпочинку, ідей з розвитку міста. Кожен бажаючий матиме нагоду забрати з фестивалю собі на згадку еко-сувенір зроблений власними руками.

Окрім музею площадкою фестивалю також стане прилегла до нього частина парку Молоді (Лебединка). Рівняни зможуть за символічний благодійний внесок покататися на байдарці або безкоштовно взяти участь зі своїм псом у конкурсі безпородних собак «Приз Барбоса». Простір вільного спілкування на Лебединці триватиме ще дві години після закінчення основної програми лекцій та майстер-класів на території музею о 19 годині.

Тих, хто вважає, що у Рівному нічого не відбувається, «ЗЕЛО» збирається вразити кількістю активних людей та презентаціями цікавих проектів, покликаних зробити наше життя кращим. Фестиваль відомий своїми майстрами екопродукції: від їжі, веганської і не зовсім, до чарівних побутових дрібничок. Виробники цих скарбів будуть представлені як біля лекторіїв музею, так і на прилеглій до закладу території парку Молоді.

ОСНОВНА ЧАСТИНА - з 12:00 до 19:00 на території музею та парку.
ВІЛЬНЕ СПІЛКУВАННЯ - з 19:00 до 21:00 на території парку Молоді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews