На 25 мільйонів гривень збідніли цього року жителі Рівненщини

Саме стільки невідомо де поділи недобросовісні чиновники

31.08.2017 09:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області констатує, що цього року рівненські інспектори виявили утричі більше фінансових порушень як торік. Упродовж січня-липня 2017 року інспектори провели 41 контрольний захід і виявили фінансових порушень, що призвели до втрат на понад 25 млн грн.

За сім місяців рівненськими інспекторами забезпечено відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів на понад 8 млн гривень.

До порушників бюджетної дисципліни застосовано 17 заходів впливу, а саме, зупинено операції з бюджетними коштами.

 За матеріалами контрольних заходів, переданих до правоохоронних органів, розпочато десять досудових розслідувань і вже перший позов щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів направлений до суду.

Державні аудитори ініціювали пред’явлення до суду 26 позовів. За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 115 посадових осіб, 32 – до дисциплінарної та матеріальної.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews