На РАЕС розпочали реконструкцію загальною вартістю 50 млн гривень

02.09.2017 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненській АЕС розпочали реконструкцію КПП з метою збільшення пропускної здатності працівників та автотранспорту станції.

Ремонт передбачає розширення території прохідної, а саме - будівництво додаткової площі. Загальна вартість проекту, розробленого у Києві, складає понад 50 мільйонів гривень.

«Фасад контрольно-пропускного пункту на пристанційній площі є обличчям підприємства. Тому оновлена будівля повинна мати не лише високий рівень фізичної захищеності, а й сучасне архітектурне рішення», – розповів заступника гендиректора РАЕС Сергій Куроєдов.

Усі монтажно-будівельні роботи виконуватимуть кияни. У майбутньому також планують на прохідній збільшити кількість турнікетів та закупити нові рентген-установки для перевірки речей, які проносить особа через КПП. Крім того, на РАЕС планують запровадити систему відеоспостереження і навіть встановити німецьке обладнання для верифікації персоналу – систему безконтактної біометрії.

За матеріалами «Північ-інфо»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews