Козинська ОТГ сформувала потужну команду

05.09.2017 21:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Консультанти Проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (USAID) Рівненського РВ АМУ в рамках своєї роботи відвідали Козинську громаду у Радивилівському районі. Фахівці зустрілися зі спеціалістами, аби визначити проблемні питання у роботі громади.

null
Фото Проекту ПУЛЬС

Спільно обговорили різні питання у галузі освіти, земельних ресурсів, проектного менеджменту, фінансів та формування бюджету. Обговорили роботу опорної школи, та що вже вдалося зробити, і які зміни у навчальному процесі очікують учнів та вчителів. Консультант з правових питань Василь Курилас розповів про зміни у законодавстві. Зокрема, землевпорядникам нагадав про пільги по земельному податку для пенсіонерів, та як правильно їх оформлювати.

Людмила Кушнер, консультант з бюджетних питань, разом з фінансистами проаналізували надходження громади та спланували подальші видатки. Людмила Кушнер розповіла, які зміни відбудуться у бюджеті громад вже наступного року.

null
Фото Проекту ПУЛЬС

 «З об’єднанням громади життя змінилося. Надходження до бюджету зросли та й можливостей щодо реалізації різних проектів – стало набагато більше,» – розповів заступник голови громади Микола Савчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews