Президент України висловив занепокоєння з приводу білорусько-російських навчань «Захід – 2017»

10.09.2017 16:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

А ці навчання проходитимуть поруч нас, мешканців північних прикордонних районів Рівненської області. До їх початку залишилися лічені дні. Розпочнуться навчання «Захід – 2017» 14 вересня і триватимуть до 20-го вересня.

Щоправда, до кінця вересня росіяни обіцяють вивести свою техніку з Білорусі. Втім, кожен з нас переконався, яка ціна російських обіцянок. Ніяких гарантій, що все відбудеться саме так в України немає. І про це заявив Президент Петро Порошенко у щорічному зверненні до Верховної Ради. Про це пише Північ-інфо.

null
Президент України Петро Порошенко. Фото з мережі Інтернет

У зв’язку з цим в Україні вже посилили контроль на кордонах. Ці дії координує Генштаб Збройних Сил України.

«Сім тисяч платформ з солдатами та танками наблизилися чи наближаються до наших кордонів. І на жаль, жодних гарантій, що по завершенню маневрів це все повернеться з Білорусії додому до їхнього, в Росію в нас немає», – заявляє Порошенко.

Ще більше нагнітають ситуацію перед цими навчаннями військові генерали Білорусії, які вже заявляють про можливу присутність на Поліссі «Правого сектора».

Нагадаємо, сторона, що проводить військові навчання, заявляла, що у них буде задіяно 13 тисяч військових з РФ та Білорусії, а також 700 одиниць військової техніки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews