Мультфільм під відкритим небом у Квасилові дивилося кілька сотень дітей та дорослих

11.09.2017 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Неабиякий ажіотаж серед дітей та їх батьків викликав спільний сімейний показ мультфільму під відкритим небом, що відбувся на центральному дитячому майданчику Квасилова минулої неділі, 10 вересня. На пропозицію організаторів долучитися до заходу відгукнулося одразу кілька сотень квасилівчан різного віку.

Організатори, а це – квасилівський осередок політичної партії «Сила Людей» та громадська організація «Новий Квасилів», зізналися, що не очікували на таку значну кількість глядачів, тому виникли певні питання, пов’язані з шириною екрану та гучністю. Але, незважаючи на це, батьки дітей, які дивилися мультфільм, переважно дякували за гарно проведений час.

null
Фото ГО "Новий Квасилів"

Автор ідеї сімейного показу мультфільму під відкритим небом в селищі, голова громадської організації «Новий Квасилів» Павло Дутко зазначив, що вже з наступного літа подібні заходи можуть стати регулярними:

- Мабуть, багато хто зі мною погодиться, що в житті квасилівчан, а особливо наших дітей – дуже бракує свята, а також просто гарних, яскравих та позитивних емоцій. Саме такі емоції ми і вирішили подарувати дітлахам, організовуючи показ цікавого мультфільму безпосередньо на вулиці. Бачу, що ідея усім дуже сподобалася, тому наразі ми вивчаємо можливості вже з наступного року організовувати такі трансляції регулярно. Адже радість на обличчях квасилівських дітей для нас – найкращий подарунок!

За матеріалом прес-служби громадської організації «Новий Квасилів»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews