Поблизу населених пунктів Рівненщини пересуватиметься військова техніка

12.09.2017 12:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Прес-служба оперативного командування повідомляє про початок проведення планових військових навчань з військовими частинами та підрозділами оперативного командування «Захід».

Під час проведення навчань планується здійснення переміщення військової техніки як вдень та і в темну пору доби, розгортання військових таборів поза межами населених пунктів та відпрацювання навчальних завдань особовим складом в:

Любомильському, Камінь-Каширському, Ратнівському, Старовижівському, Шацькому, Любомильському, Ковельському, Маневицькому районах Волинської області;

Сарненському, Володимирецькому, Дубровицькому,  Рокитнівському та Зарічнянському районах Рівненської області;

Олевському, Овруцькому, Ємільчинському, Лугинському, Народицькому, Коростенському, Малинському районах Житомирської області.

Командування оперативного командування «Захід» звертається до місцевого населення з проханням з розумінням поставитися до обмежень або незручностей, які можуть спричинити практичні дії підрозділів ЗС України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews