Ініціативну й активну молодь запрошують на освітній проект «Відкритий університет реформ»

Подаватися може активна молодь від 18 до 26 років.

12.09.2017 17:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Якщо ви – молода людина, яка прагне долучитися до реформування країни та реалізувати себе у громадському секторі, отримати для цього потрібні знання та практичні навички, заявки на навчання у Відкритому Університеті Реформ треба подавати вже. Для підготовки кадрів для реформування країни організовано освітній проект Реанімаційного Пакету Реформ та Центру демократії та верховенства права. Про це повідомляє сайт http://cedem.org.ua. 

На учасників протягом двох місяців очікують лекції, тренінги, дискусії від експертів РПР, журналістів та громадських діячів, майстер-класи та дискусії. А також – 100 годин стажування в команді реформаторів, у провідних громадських організаціях України. Учасників також залучатимуть до організації публічних акцій, форумів, інших заходів організацій – членів Реанімаційного Пакету Реформ (РПР).

Організатори хочуть бачити в освітньому проекті Молодих та вмотивованих особистостей, які прагнуть долучитись до реформування країни уже сьогодні; готові відвідувати суботні лекції та інші заходи упродовж двох місяців; налаштовані пройти не менше 100 годин стажувань у громадських організаціях упродовж навчальної програми. Лекції та тренінги будуть проходити щосуботи у Києві з 7 жовтня.

Участь у навчанні безкоштовна. 

Для участі в шостому наборі необхідно зробити чотири кроки: 

  1. Вподобати сторінки Відкритого Університету РеформРеанімаційного Пакету Реформта Центру демократії та верховенства права;
  2. Заповнити заявку за посиланням http://bit.ly/2fe22uW;
  3. Надіслати своє резюме листом з темою “ваше прізвище та ім’я ВУР VІ” до 25 вересня 2017року включно на пошту oureforms@gmail.com;
  4. Пройти співбесіду з організаторами проекту.

В разі виникнення питань звертатися на адресу: oureforms@gmail.com. 

Відкритий Університет Реформ проводиться за підтримки Уряду Швеції

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews