Рабінович: урядова реформа спрямована на знищення пенсіонерів, які стали для влади баластом

12.09.2017 21:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Реформа пенсійної системи, яку пропонує уряд, повністю позбавляє пенсіонерів “можливості вижити”. 

Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії “За життя” Вадим Рабінович в ефірі авторської програми “Хто кому Рабінович” на телеканалі “112 Україна“.

“Пенсійна реформа згубна, як і всі інші, які були подані до Верховної Ради цим урядом. Я вважаю, що називати це реформою – блюзнірство. Це як, вбиваючи людину, говорити, що це “оздоровлення організму”. А ця влада саме вбиває людей, пенсіонерам не вижити в тих умовах, які їм пропонує уряд, це визнав навіть в публічній суперечці зі мною віце-прем’єр Павло Розенко!” – заявив політик.

Як підкреслив народний депутат, так звана пенсійна реформа, яку “придумав” уряд, є “брехнею і обманом”.

Читайте також

Рівненським пенсіонерам на замітку: формула розрахунку пенсій
В Рівненській області виплачують пенсії та грошову допомогу за вересень
Вадим Рабінович: «Між Президентом і прем’єром пробігла чорна пантера»

“Хочу звернути увагу на кілька важливих моментів. У Польщі зараз пенсія в 6 разів більше, в Білорусі – в 1,7 раз. Підкреслюю, в Білорусі, яка раніше відставала від України на 400% за рівнем пенсій. У нас ми бачимо, як в боротьбі за Україну наша влада обрушила пенсії, і вони стали нижче, ніж в Білорусі. Як тільки починаються розмови про “осучаснення” або “оптимізацію”, – відразу ж закривайте, ховайте кишені, тому що вас будуть обкрадати! ” – впевнений Рабінович.

Лідер партії “За життя” висловив думку, що головною метою пенсійної реформи є зменшення витрат держави на пенсіонерів, адже, за його словами, нинішньому уряду “пенсіонер не потрібен”.

“До 2 тисяч гривень ці великі будуть осучаснювати пенсії для людей, які мають 35 років підтвердженого стажу до 2007 року. Ви багато таких людей знаєте? Це чергова афера, у якій одна суть – зменшення витрат держави на пенсіонерів. І це я м’яко сказав. Якщо говорити, як є – це знищення пенсіонерів, це повністю позбавляє їх можливості вижити. Причина цієї “реформи” полягає в тому, що пенсіонер не потрібен сьогоднішній Україні. Цій владі потрібні міцні фізично, здорові і працьовиті раби, без освіти, які будуть на плантаціях орати до самої смерті, а помруть в день виходу на пенсію. Суть цієї реформи – пенсіонери вже баласт, вони своє відпрацювали і не потрібні цій владі. І це гідність? Це “гидность”? Це пенсійна реформа негідників! ” – резюмував Вадим Рабінович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews