Рівне: нічні перегони на «Боярці» набирають обертів (Відео)

12.09.2017 23:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У рівненських ЗМІ неодноразово писали про нічні перегони. Жителі мікрорайону «Боярка» від такого захоплення водіїв не в захваті та скаржаться на порушення сну. Однак, неодноразове реагування поліції на виклики громадян ситуацію поки що не змінило.

Між тим, в соціальній мережі «Instagram» один з юзерів під ніком «vladpetrukprod» виклав відеоролик нічних гонок у Рівному.

Чим живе нічне Рівне можна переглянути і на youtube.com - останнє відео рівненських перегонів із назвою «DRAG RACING RIVNE» з'явилося 9 вересня. 

Кожної суботи, починаючи з 22:00 год, на мікрорайон «Боярка», а саме - на вулицю Дубенська, з’їжджаються автомобілі різних марок. Участь у перегонах беруть водії різних вікових категорій та з різним досвідом водіння.

Думки громадян у соцмережах також неоднозначні: одні пишуть про те, що через шум спати неможливо, а інші самі б охоче взяли участь у «DRAG RACING RIVNE». Проте, охочих поспати, аніж позмагатися в перегонах, все-таки більше, і вони нарікають як на «гонщиків», так і на рівненську поліцію. 

За матеріалами http://ritm.tv


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews