В які райони на Поліссі заведена військова техніка

13.09.2017 07:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Відомо, що на території Рівненської, Волинської  та Житомирської областей від учора, 12 вересня, тривають військові навчання. У зв’язку з цим мешканців прикордонних північних районів Рівненщини попереджують про обмеження, які можуть спричинити практичні дії підрозділів ЗС України. Адже під час навчань українські військові звозитимуть військову техніку як вдень, так і вночі. Також планують розгортати військові табори поза населеними пунктами, – повідомляє Північ-інфо.

null
Колона техніки в с. Немовичі Сарненського району. Фото з мережі Інтернет

Навчаннями на Рівненщині будуть охоплені Сарненський, Володимирецький, Дубровицький, Рокитнівський та Зарічнянський райони. На Волині будуть охоплені Любомильський, Камінь-Каширський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький, Любомильський, Ковельський та Маневицький райони, а на Житомирщині – Олевський, Овруцький, Ємільчинський, Лугинський, Народицький, Коростенський та Малинський.

«По всій території України з 12 вересня розпочалися командно-штабні навчання «Непохитна стійкість – 2017». Генеральний штаб ЗС України нагадує про відповідальність за ведення фото та відео зйомки військової техніки, режимних військових об’єктів Збройних Сил України та спроб проникнення на їх територію. Також інформуємо, що в районі проведення навчань над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності. Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки, а також звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії», – повідомляє прес-служба ЗСУ.

null
Парашутний десант на Волині. Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, за кілька днів розпочинають свої навчання також військові Білорусії та Росії під самим боком мешканців прикордонних північних районів Рівненщини.

Цей факт викликає неабияке занепокоєння у Президента України Петра Порошенка: «Сім тисяч платформ з солдатами та танками наблизилися чи наближаються до наших кордонів. І на жаль, жодних гарантій, що по завершенню маневрів це все повернеться з Білорусії додому до їхнього, в Росію в нас немає».

У зв’язку з цим в Україні вже посилили контроль на кордонах. Ці дії координує Генштаб Збройних Сил України.

null
На полігоні. Фото Житомир-інфо

 

null
Військова техніка в Дубровиці. Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews