Рівнянину загрожує до 10 років позбавлення волі за контрабанду псевдоефедрину

13.09.2017 12:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Рівненський міський суд виніс обвинувальний вирок контрабандисту псевдоефедрину.

В червні 2014 року співробітники Служби безпеки України викрили та припинили протиправну діяльність жителя м.Рівне, який контрабандним шляхом намагався перемістити до України прекурсор – псевдоефедрин.

У зоні митного контролю пункту пропуску «Ягодин» Ягодинської митниці співробітники СБУ затримали рівнянина, в якого було виявлено 415 пігулок-драже із вмістом псевдоефедрину. Зловмисник, слідуючи автобусом міжнародного сполучення «Варшава-Рівне», приховав прекурсори у сміттєвому контейнері транспортного засобу.

Враховуючи те, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини пов’язані з наркотиками, суд визнав контрабандиста винним у вчиненні кримінальних злочинів передбачених ч.3 ст.305 та ч.3 ст.311  Кримінального кодексу України та призначив покарання 10 років позбавлення волі з конфіскацією  всього належного йому майна.

За матеріалами прес-групи УСБУ в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews