Як рівненські гімнастки святкували День народження свого спортивного клубу? (Фото)

13.09.2017 16:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Цими вихідними у Рівному спортивний клуб "Золота осінь" святкував свій День народження. Чотири роки тому саме тут почали виховувати гімнасток.

За цей час зроблено чимало. Спортсменки клубу мають багато досягнень на турнірах всеукраїнського та міжнародного значення. Примітно, що їх кількість постійно зростає. Спортивна історія колись розпочалась у Рівному. Нині СК "Золота осінь" має відділення у Костополі, Дубні, Нетішині та Хмельницькому.
 
null
Вихованки клубу "Золота осінь"
- Ми вирішили відсвяткувати наше День народження змаганнями. Для наших спортсменок це хороший старт сезону. Після трьох літніх зборів ми приступаємо до активного змагального періоду, - розповіла очільниця клубу Марина Болба.
null
Учасниці спортивного клубу "Золота осінь"

 Примітно, що на спортивному святі, окрім медалей, спортсменкам вручали й посвідчення із присвоєними званнями "Кандидатів в майстри спорту" вихованкам клубу Анастасії Данилюк, Аделіні Костюк та Богдані Мельник. Такого ж звання удостоїлася вихованиця палацу дітей та молоді - Христина Кондратюк. Також посвідчення "1 дорослого розряду" отримали спортсменки "Золотої осені" Анастасія Мендусь та Поліна Сара.
 
null
Кандидати в майстри спорту
 
Нагадаємо, що в нинішньому році у Рівному  відбудеться вже 10-й грандіозний турнір з художньої гімнастики "Золота осінь". Він запланований на листопад місяць. Минулоріч ці змагання зібрали більше 500 гімнасток з усієї України на кілька дні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews