Цієї неділі – 17 вересня – у Рівному фестиваль шашлика

14.09.2017 16:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Вже цієї неділі, 17 вересня, з 12 до 18 год. у Рівному у міському парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка на місці колишнього «Домінуса» відбудеться Фестиваль шашлика-2017, який проходитиме у нашому місті вже втретє.

Фестиваль шашлика у Рівному – це унікальний захід, де шеф-кухарі найкращих закладів харчування нашого міста пропонуватимуть рівнянам скуштувати свій фірмовий шашлик за власним рецептом, а також інші страви, приготовані на мангалі, смачні напої та всілякі смаколики.

null
Фото надане організаторами фестивалю

Ідея свята полягає в тому, щоб найкращі кафе та ресторани міста зібралися разом у центрі міста, аби представити на розсуд рівнянам свої кулінарні шедеври і довести, який саме заклад пригощає найсмачнішим у Рівному шашликом.

Метою Фестивалю є створення корисного та активного відпочинку для рівнян та гостей міста, популяризація здорового відпочинку для усієї сім’ї та забезпечення цікавого дозвілля сімей та молоді на свіжому повітрі.

На відвідувачів свята чекатимуть сотні кілограмів м’яса, розваги та цікава шоу-програма для дітей та дорослихалея народних майстрів, безкоштовні майстер-класи від народних умільців та ще багато чого цікавого! А все це проходитиме під музичний супровід запальних треків від відомого рівненського ді-джея Фокуса.

Крім того, на Фестивалі шашлика буде передбачена окрема зона для дітей, де їх розважатимуть аніматори від агенції дитячих свят «Кукуся».

Організатори свята обіцяють: буде весело, цікаво та незабутньо як для дорослих, так і дітей, відтак, Фестиваль шашлика неодмінно стане чарівним святом для усієї родини!

null
Фото надане організаторами фестивалю

Тож приходьте у неділю, 17 вересня, з 12 год. до парку ім. Шевченка, розважайтеся, частуйтеся, смакуйте та обирайте для себе найсмачніший шашлик!

Якщо Ви – представник закладу харчування і хочете взяти участь у Фестивалі як учасник та презентувати рівнянам свої страви, у Вас ще є така можливість. Телефонуйте (098) 88 585 79 (Ігор). Також за цим номером звертайтеся зі своїми пропозиціями.

Якщо Ви – народний умілець і хочете взяти участь в Алеї народних майстрів та презентувати рівнянам свої вироби чи провести якийсь майстер-клас, телефонуйте за номером: (067) 170 85 13 (Марина).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews