Підвішений язик, інтерес до життя, готовність змінюватися

Такі три якості журналіста визначає у своїй книзі Віталій Голубєв

14.09.2017 18:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Головний редактор видавничого дому «ОГО», викладач НаУ «ОА», секретар національної спілки журналістів України Віталій Голубєв 12 вересня презентував студентам Острозької академії книгу «Лайфхак  для журналіста: як ефективно використовувати час та інформацію». Про це повідомляє Острог-інфо.

null
Під час презентації. Віталій Голубєв підписує свою книгу. Фото Острог-інфо

«Це моя третя книга. Якщо перша була «юнацькою», то це доробок, який мені не соромно демонструвати, – повідомив під час презентації Віталій Голубєв. – Я пишу у книжці, що людина має більше шансів на досягнення цілей, коли вона замислюється: «Що я зараз роблю і до якої цілі це веде?» Коли людина бачить себе у майбутньому (телеведучою, репортером, редактором) тоді у неї з’являється цілі і завдання для їх досягнення. Якщо немає чіткого бачення себе у майбутньому, то немає цілі і результату».

Ректор Острозької академії Ігор Пасічник стверджує, що книга «Лайфхак для журналіста» повинна бути в кожного працівника ЗМІ.

Під час зустрічі викладач визначив для майбутніх журналістів три основні якості журналіста: "Три якості журналіста: підвішений язик, інтерес до життя, готовність змінюватися".

Книжка  «Лайфхак для журналіста» – порадник із питань тайм-менеджменту, поведінки під час інтерв’ю, роботи з електронною поштою.

Студентка першого курсу кафедри журналістики Анна Москвич зізнається:

«Ця зустріч була надзвичайно корисною, адже там представлено доволі цікаву для кожного журналіста книгу. Її особливість полягає в простоті й доступності. З цієї книги можна черпати саме ті знання, які необхідні для журналістської практики та кар’єри».

Також Віталій Голубєв поділився власним досвідом у журналістській діяльності та відповів на запитання студентів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews