Рівненський район: рятувальники допомогли знешкодити гніздо агресивно налаштованих шершнів (ВІДЕО)

14.09.2017 23:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 13 вересня о 18:28 працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області було знешкоджено гніздо шершнів, що оселилися в приватному господарстві селища Клевань – у приміщенні автогаража.

Як пояснив сам власник помешкання, шершні гніздо звили понад рік тому. І з того часу постійно «тероризують» сім’ю господаря. Усі спроби самотужки впоратися з непроханими гостями бажаних результатів не дали. Куди чоловік не звертався, жодна служба допомогти не змогла. Після цього господар будинку звернувся до рятувальників.

null
 Фото ДСНС Рівненської області

Бійці Держслужби відреагували на прохання чоловіка з розумінням та вже незабаром прибули на місце виклику. Одягнувши спеціальний захисний костюм та озброївшися спецбалоном з хімічною речовиною рятувальник за лічені хвилини вирішив майже річну проблему господаря. Господарі від усього серця щиро подякували співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відео та фото ГУ ДСНС в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews