Рівненський «Верес» рекламуватиме воду та одяг

15.09.2017 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вчора, 14 вересня, у рамках прес-конференції НК "Верес" поділився новими планами. Так, «Верес» матиме нового спонсора, - йдеться на сайті «ВСЕ».  

Ним стала ТМ "Карпатська джерельна". Співпрацюватиме новий партнер із командою U-21.

- Це "молодильна вода" і думаю, що ця співпраця принесе нам хороші плоди. Перша поставка в клуб продукції була якраз перед матчем із "Карпатами". Тож перші результати вже маємо. Також на футболках нашої команди U-21 буде розміщена емблема торгової марки, - розповів директор з маркетингу НК "Верес" Олександр Онопко.

На цьому приємні новини для вболівальників не закінчились. У "червоно-чорного" клубу з'явиться своя унікальна колекція одягу від ТМ "STREATWEAR".

-Наша тогова марка стала ініціатором цього проекту. На одному з матчів я дуже надихнулася червоно-чорною гаммою кольорів. Тому ми прийшли до "Вереса" з пропозицією, яка радо зустрілася, - прокоментувала дизайнер одягу Оксана Харькіна.

А вже завтра, 15 вересня рівненський "Верес" U-21 прийматиме на "Авангарді" молодіжку полтавської "Ворскли". Початок о 16.00.

Матч основних команд відбудеться у суботу, 16 вересня на "Львів-Арені". Початок о 17.00.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews