Сергій Бабкін виступить з концертом у Рівному (Анонс)

15.09.2017 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

2 жовтня до Рівного з концертом приїде Сергій Бабкін. Виступ відбудеться у Рівненському МБК о 19:00 год.

10 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, участь в проекті "Брюссель", створеного Святославом Вакарчуком, тренерське крісло в найрейтинговішому вокальному шоу "Голос країни" - такий досвід у Бабкіна. А ще - тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів. 

У вересні 2002 року Сергій Бабкін на студії «М.ART» за 5 годин записав 30 пісень, які стали двома першими сольними альбомами музиканта: «УРА!» і «БІС!». Саме в цей день і почалася історія музиканта і актора Сергія Бабкіна, який всупереч законам шоу-бізнесу, форматам радіостанцій і телеканалів, тільки завдяки таланту став народним улюбленцем.

Через 15 років після перших "музичних кроків", Сергій Бабкін відправляється у масштабний тур Україною. Цей тур для музиканта - не тільки спосіб підвести риску чергового етапу творчості, а й привід зібратися разом із шанувальниками.

За матеріалами МБК.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews