Сьогодні «Кардинал-Рівне» зустрінеться зі своїм головним суперником

16.09.2017 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Свій другий поспіль сезон «Екстра-ліги» МФК «Кардинал-Рівне» відкриє у Львові матчем проти, мабуть, найпринциповішого суперника – «Енергії». Рік тому візит до міста Лева видався для рівнян невдалим – 1:3. Нині команда Сергія Піддубного спробує взяти реванш за ту та інші поразки. 

Історія протистоянь МФК «Кардинал-Рівне» та «Енергії» налічує вже 29 поєдинків. Беззаперечний лідер за кількістю перемог – «енергетики». «Енергія» виграла» 20 матчів. Шість разів поєдинки між суперниками завершилися унічию. У той же час, рівняни лише тричі обігрували львів’ян на офіційному рівні. Востаннє це сталося у сезоні 2014-2015. Тоді підопічні Сергія Піддубного здолали «зелено-білих» завдяки голам Мар’яна Маринюка і Володимира Сондака – 2:1.

Поки поступаються рівняни своєму супернику і за кількістю забитих м’ячів в очних зустрічах – 67:114.

Востаннє на рівні «Екстра-ліги» «МФК «Кардинал-Рівне» і «Енергія» зустрілися у листопаді минулого року. Тоді команди видали найрезультативніший матч в історії протистоянь. З рахунком 8:5 перемогли львів’яни.

З тих пір у складах обох команд відбулися зміни. «Енергія» втратила своїх лідерів – братів Миколу та Михайла Грицин. Обоє влітку стали гравцями білоруської «Сталіци». Натомість, нині за «енергетиків» виступає багаторічний капітан МФК «Кардинал-Рівне» Віталій Танський.

Дещо оновився і склад рівнян. Покинули команду влітку Микита Лазикін і Сергій Філь. 

Трохи більше, ніж два тижні тому, МФК «Кардинал-Рівне» та «Енергія» зустрілися у матчі за третє місце передсезонного турніру «Lviv Open Cup». Рівняни тричі поступалися по ходу матчу, але зусиллями Максима Мануйленка, Артема Фаренюка і Сергія Піддубного зрівняли рахунок – 3:3. Бронзові нагороди змагань «енергетики» вибороли лише у серії пенальті – 5:4.

«Енергія» - МФК «Кардинал-Рівне» 

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 1 тур

16 вересня 2017 року, Львів, палац спорту «Галичина», 13:00

Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Сергій Подворний (Хмельницький) та Ігор Якимишин (Львів)

Хронометрист: В. Болізюк (Львів)

Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews