У Рівному дочка всадила ножа батькові в груди

16.09.2017 17:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Учора, 15 вересня, до Рівненської обласної клінічної лікарні із колотою раною грудної клітки госпіталізували 53-річного чоловіка. Поліцейські встановили, що тілесне ушкодження він отримав під час сварки з донькою.

— За попередньою інформацією по місцю проживання потерпілий разом із товаришем розпивали алкогольні напої. Після випитого чоловік пішов з’ясовувати стосунки з 30-річною дочкою на кухні. Між ними виникла сварка, у ході якої жінка штрикнула ножем батька в область грудної клітки. Коли зрозуміла, що сталося, з місця події втекла. Швидку викликав товариш потерпілого, який був свідком конфлікту, — інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

У ході оперативно-розшукових заходів увечері того ж дня поліцейські виявили зловмисницю поблизу місця проживання. Вирішується питання про повідомлення ій про підозру у вчинені умисного тяжкого тілесного ушкодження передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews