Рівненський ляльковий театр розпочинає новий сезон

17.09.2017 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

17 вересня об 11:00 у Рівненському ляльковому театрі розпочинається 43-й сезон виставою «Злидні», прем’єру якої  глядачі могли бичити весною цього року.

«Злидні» - постановка для діток від трьох років. До слова, спектаклів про міфічних персонажів цієї казки більше нема в жодному українському театрі ляльок. 

Ще одна вистава «Вчимося рахувати» відбудеться о 13:00 годині: дітвора разом із улюбленими персонажами Лунтиком та Смішариками потраплять до цікавого світу арифметики.

Цього ж дня о 15:00 годині у театрі спільно з Дитячою театральною студією «Лялькові сходинки» покажуть виставу «Оскар та Рожева пані». Це тринадцять щемливих листів безнадійно хворого хлопчика Оскара до Бога. У своїх посланнях приречений малюк благає Всевишнього про милосердя, про радість хоча б в останні дні життя, про гармонію та любов у цілому світі. Посередником поміж Богом та людьми для Оскара стає дивовижна жінка. Колись вона виступала на цирковій арені у ролі боксера, тепер — сестра милосердя. Це і є Рожева Пані.

Усі виручені кошти будуть передані для лікування Вероніки Лесковець. 

Актори цього дня проведуть для діток традиційні ігрові програми.

Між тим, у новому сезоні у Рівненського обласному академічному театрі лялько розпочнуть роботу над кількома новими виставами. Зокрема, планують постановки спектаклів «Рукавичка» та «Пливе човен». У планах також створити «Бебірум». 

За матеріалами Рівненського обласного академічного театру ляльок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews