Двом «акторкам» порностудії загрожує до 7 років ув'язнення (Фото)

19.09.2017 09:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненські поліцейські повідомили про підозру двом дівчатам, які брали участь у створенні порнографічної продукції. Організатор групи, житель Кривого Рогу, наразі переховується від органів досудового слідства.

Нагадаємо, наприкінці минулого року в Рівному на вулицях Студентська та Генерала Безручка поліцейські провели два санкціоновані обшуки в орендованих помешканнях. Відтак, правоохоронці встановили, що двоє жительок області, 23-х та 25-ти років, в режимі онлайн за винагороду демонстрували оголені частини тіла та виконували інші забаганки клієнтів.

За результатами обшуку у них вилучили банківські картки, близько десятка сім-карток, комп’ютерну техніку  та чорнову документацію.

Також правоохоронцям вдалося встановити й організатора протиправного бізнесу – 33-річного уродженця Кривого Рогу. Наразі горе-підприємець перебуває на території тимчасово непідконтрольній Україні та переховується від органів слідства.

Слідчі направили чоловікові повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), повідомили і двом дівчатам, які брали участь у створенні порнографічного продукту.

Відповідно до санкції статті дівчатам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото  ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews