У Рівному скоєно чотири крадіжки

19.09.2017 17:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Цими вихідними у рівненських супермаркетах сталося чотири крадіжки. Поліція охорони усіх крадіїв спіймала на гарячому.

Перше повідомлення надійшло з гіпермаркету, що по вулиці Макарова. За скоєнням крадіжки «на гарячому»   спіймали 46-річну жінку, жительку міста Остріг. Вона намагалася вийти за межі каси непоміченою з неоплаченим товаром на суму близько 115 грн.

Вдруге наряд реагування батальйону поліції охорони виїхав до супермаркету по вулиці Курчатова. Працівники торгового закладу вказали правоохоронцям на двох невідомих чоловіків, які шляхом підбору ключів викрали з шафи зберігання речей товару на суму близько 150 грн в одного з покупців гіпермаркету. Ними виявились 19-ти та 20-ти річні жителі Рівного. Громадян було запрошено до чергової частини міського відділу поліції.

Третій раз надійшов сигнал «Тривога» від охоронюваного торгового закладу, що по вулиці Дарвіна. Прибувши до маркету правоохоронці зупинили невідому громадянку, яка пройшла через касову зону не оплативши товару загальною вартістю близько 270 грн. Нею виявилась 20-ти річна жителька міста Києва. Працівники поліції охорони запросили її до чергової частини міського відділу поліції.

Четверте повідомлення надійшло на пульт централізованої охорони від кафе під охороною, що по вулиці Київська. До об’єкту за лічені хвилини прибув наряд батальйону поліції охорони. Працівники закладу вказали на невідому громадянку, яка відмовлялась розраховуватись за замовлення на суму 225 грн. Нею виявилась 55-ти річна жителька обласного центру. Правоохоронці запросили її до чергової частини міського відділу поліції.

За неправомірні дії громадяни понесуть відповідальність згідно законів України.

За матеріалами Управління поліції охорони в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews