Дубенських школяриків навчали поведінці на дорозі поліцейські

20.09.2017 08:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

До наймолодших учнів ЗОШ №1 міста Дубна завітали працівники поліції. У ході проведення профілактичних заходів під назвою «Увага! Діти на дорозі!» правоохоронці разом зі студентами Дубенського коледжу РДГУ у форматі інтерактивної гри ще раз наголосили першачкам на елементарних правилах поведінки на дорозі. про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області. 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Діткам, які тільки-но стали ходити до школи, в рамках пілотного проекту «Нова українська школа», працівник ювенальної служби Дубенського відділу поліції Мирослава Вжос лаконічно пояснила, як потрібно вести себе на дорозі та у місцях, де може з’явитися транспорт. Окремий наголос пані капітан зробила для маленьких велосипедистів, адже згідно з правилами дорожнього руху пересуватись на двоколісному проїзною частиною можна лише з 14 років.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Як засвоїли слухачі дорожню грамоту, взялися перевіряти студенти педагогічного коледжу. Віршованими загадками та тематичними малюнками майбутні соціальні педагоги закріпили основні моменти, про які діти не повинні забувати, крокуючи дорогою.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews