«Верес» пробився до 1/8 фіналу кубка України (Відео)

20.09.2017 23:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На кубковий матч проти одного з лідерів Другої ліги «Агробізнеса» Юрій Вірт, як і обіцяв, провів серйозну ротацію. На поле вийшли футболісти, які небагато часу проводять в УПЛ, а парою центральних захисників стали хлопці з U-21 Володимир Скотаренко та Володимир Заваляк.

Те, що команда грає експериментальним складом, було помітно упродовж всього матчу. Більш зіграні господарі діяли гостріше, особливо старався вихованець Костопільського спортліцею Віталій Груша. У кількох моментах «Верес» врятував Богдан Когут, а в деяких епізодах господарі просто не влучили. У підсумку основний час зустрічі завершився – 0:0.

Екстратайм теж активніше розпочав «Агробізнес», але забив «Верес». На 101-й хвилині з меж штрафного майданчика повз голкіпера пробив Євген Морозенко. Здавалося, коли на 111-й хвилині після передачі Антона Котляра забив Володимир Скотаренко, що це крапка в матчі. Але господарі не здалися, і Артур Думанюк таки порадував численну публіку у Волочиську.

Отож, перемога на класі – 2:1, і «Верес» виходить до 1/8 фіналу Кубка України. 


Інформаційна служба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews