На Рівненщині депутата повертали до зали засідань силоміць

21.09.2017 07:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

20 вересня у Здолбунові під час сесії міської ради відбулася бійка. Відтак, опозиція не підтримала порядок денний, сесійні питання лишилися не вирішеними.

Ініціатором змін у міській раді Здолбунова став екс-голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук. Він з разом з кількома іншими депутатами, не дочекавшись закінчення сесії, вийшов із зали засідань.

Однак, депутат Здолбунівської районної ради Олександр Андріюк вирішив повернути Володимира Ковальчука назад до зали, щоправда, діяти вирішив силовим методом.

Після цього інциденту Володимир Ковальчук звернувся до поліції із заявою щодо завданих тілесних ушкоджень депутатом  Олександром Андріюком, який силоміць повертав його до сесійної зали.

Нагадаємо, Олександр Андріюк вже відомий у рівненських ЗМІ - депутат знаходиться на поруках через те, що вдарив голову Здолбунівської РДА Сергія Кондрачука.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews